OKV Sjchiéf

4 deelnames
2019

Welkom in d'Oppèkse cirk

Dit jaar heeft OKV Sjchiéf gezorgd voor een vrolijk thema! d’Oppèkse cirk... Uiteraard met een knipoog naar onze politieke toestand. In oktober zijn we gaan stemmen voor onze nieuwe burgemeester en schepenen en das toch iets ingewikkelder als we dachten! Onzen Albert stopt binnen 2 jaar en wordt vervangen door ons Inez en dan vervangt Evelien ook Joske, terwijl Wouter iets anders doet en Roland gaat ook nog iets doen binnen een paar jaar en Els dan ook en William ook nog is… enfin onze geel en blauwe politiekers zorgen voor een vreugdesdans bij onze carnavalisten! Kortom het is een Cirk in Oppèk... Hop Hop Hop met Sjchiéf wordt da hier geen flop!

7 foto's
stoetliedje
totaal
4e
wagen
4e
groep
6e
2018

Guido, den besten onder de Dekens!

OKV Sjchiéf heeft dit jaar gekozen voor echt Oppèks thema, namelijk Guido de Pastoor. Ondanks dat hij Deken is blijft hij voor ons en de hele Oppèkse bevolking onze pastoor. Alleen zien we hem niet veel meer in ons dorpsbeeld en dat willen we wel eens duidelijk maken met carnaval. Met de hulp van onze nonnen helpen wij de kerkgemeenschap van Oppèk om van ons kerk terug een plaats van feesten te maken. Just oppassen da de Guido ni verliefd wordt op ons nonnen...want wat zou daarvan komen! Oppèk haaft ale geried, ons schijn-heilige nonnen en de Guido stoan weer hiet!

8 foto's
stoetliedje
totaal
4e
wagen
4e
groep
7e
2017

Ve da'k droenk was ek e snotjoenk

Sjchief gaat terug naar hun jeugdjaren, het onbezorgd spelen en genieten van ijsjes, snoepjes, een simpele speeltuin en natuurlijk de kermis.

8 foto's
stoetliedje
totaal
6e
wagen
2e
groep
7e
2016

Genen drank gene klank

8 foto's
totaal
8e
wagen
5e
groep
9e